neděle 24. května 2009

Magda & Jakub 2009

Rodinná akce roku je úspěšně za námi! Můj brácha Jakub a Magda už to mají od soboty za sebou... Obřad proběhl za slunečného počasí nad řekou Doubravou, na Sokolohradech. Paní starostka slzu zatlačila, kdo měl říct ANO, řekl ANO a vše dobře dopadlo. Novomanželé mají dokonce svojí lavičku - moc pěknou.Veselice byla na Chatě Doubravce, kde jsme se na hostinu všichni tak akorát vešli ;-) Jak jsme začali jíst a pít, už nešlo skončit. Tančilo a hrálo se venku na terase, též se griloval čuník a z darů novomanželé "rozbalovali" stan ve stanu a Kuba ještě lezl pro letadlo plné peněz. Úžasná pohodová letní svatba v přírodě. Celé akci dávám šest hvězdiček z pěti!Nevěsta hází kytku a ... ... to bylo o fous :-)Novomanželé, pes a my všichni ostatní

5 komentářů:

LPS řekl(a)...

Hubiku, je videt, ze Helca se mooc snazila... to ji opravdu nechytla? ... No mame se do budoucna na co tesit ;o)

Anonymní řekl(a)...

Leni, chytla! A krom toho zbouchnul Honza asi tak deset rohových pidikoláčků, takže je to myslím téměř jistota - do roka a do dne... ;-) murinoha

Anonymní řekl(a)...

Jen abychom to nepojali jako výzvu "Vysmějme se předpovědím ve stylu: Do roka a do dne." A vy tímpádem neměly po ftákách mladé paní. :-)) H.

LPS řekl(a)...

Aaahh, takze Hubankovo "..to bylo o fous" melo opacny smysl! Tak to se nebojim, ze bychom se nedockali, drive nebo pozdeji... copak tim chtel Hubanek asi vyjadrit... ;o)

Hubánek řekl(a)...

Já jen zírám a nestačím se divit! Podám prst a sežerou mě celýho aj s botama. Jen si namáhejte mozečky, řeště, plánujte - bude vám to stejně plat prdný! :-)