sobota 27. října 2007

Liga Vysočiny - Sázava

Zaspat na poslední závod sezóny, jak příznačné! Přijíždím na poslední chvíli a start stíhám jen tak tak. Začátek jdu s rozvahou, nekazím a na dvojce mám Vénu o 3 minuty :) Rozbíhám se malinko víc, takže Véna vagónek malinko plápolá a já mašinka to hrnu co to dá. Směry mi ale dneska moc nejdou, takže občas moc pěkně kličkuju a nechávám se zezadu navigovat. Odsejpá to slušně, na 18 kontrole ztrácím Vénu a jdu sám. Dávám 10,5 km za 59:40 a nakonec jsem třetí! Jsem spokojený i když vím, že drobných chyb bylo spousta. Lauič s Márou nám to nandali pěkně! Poslední závod LV je za mnou, sezóna pomalu končí... Celkové výsledky.

2 komentáře:

Martin Gregor řekl(a)...

Rád bych Hubánka veřejně pochválil za mazácký postup na K1 (kde i šinkanzeni ze SJI ostrouhali kolejničku). Bylo to vlastně úplně triviální, jen to chtělo se na startu podívat do mapy (ne si jí tupě balit do mapníku a běžet dopředu) a pak se nebát do hustníku "furt rovně". Sildově památce zdar.

Hubánek řekl(a)...

Je vidět, že sis projížděl mezičasy... :-) Ja taky, ale přesto mi nekteré ztráty dosud nejsou známy. Někde zřejmě šinkanzeni ze SJI kolejničku řádně namazali!